avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene - agricultura
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene - agricultura

Buna ziua!
As dori sa deschid o problema foarte interesanta!
Vreau sa fac un proiect pe agricultura.
am putea sa fac rosr de cateva hectare de pamant pe care vreau sa cultiv legume!!!
Puteti sa imi dati cateva sfaturi, respectiv ce forma de organizare este mai buna, ce conditii trebuie sa indeplinesc, ce bani imi trebuie, unde se depun proiectele, cum trebuie sa arate, etc.
Multumesc si astept raspunsurile dv. !!!!!:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 18:01, 5 Februarie 2011
Ai trebuie sa te adresez mai bine in tematica propria a fonduri europeane pe avocatnet. Este deschis un fel de problematica.
Fiind si tu consultant e bine sa te interesez la MADR.
[ link extern ] /
am citit mult pe aceasta tema
ma interesau sfaturi de la cei care au accesat si s-au descurcat in acest HAOS birocratic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hack hack Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor. Stiam de acest forum si nu am nicio baza de la care sa plec.. Cred ca aici pot gasi ce imi trebuie. Dispun de o ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru productie de ciuperci cornelius26 cornelius26 ma poate ajuta cineva cu aceasta problema? mentionez ca este vorba despre prelucrarea si conservarea lor... ms! (vezi toată discuția)
Fonduri europene fara cofinantare kpas2005 kpas2005 se pot accesa fonduri europene fara cofinantare?este suficient sa ai teren in mediul rural? (vezi toată discuția)