avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare program inegal?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare program inegal?

Buna ziua,
O societatea are program de lucru inegal specificat in CIM in ture de o saptamana:
- 7 zile cate 11 ore ( 8-20 cu pauza de masa o ora)
- 7 zile libere
- 7 zile 11 ore( 22-8 cu pauza de masa o ora)
- 7 zile libere.....
1. este corect intocmirea pontajului astfel... daca se tine cont ca pe o perioada de 3 luni media orelor lucrate nu depasesc 48 pe saptamana?
2. salarizarea se realizeaza astfel:( sal de incadrare/ nr ore lucratoare din luna)* nr de ore lucrate + spor de noapte 25 % si spor pt fiecare ora lucrata in week-end si de sarbatori legale 100%.Incepand cu ianuarie 2011 se vrea schimbarea modul de salarizare in functie de media anuala care este pentru 2011 170 ore( sal de incadrare /170 ore)* nr de ore lucare in fiecare luna. este corect? daca da sporurile or sa se calculeze cu aceelasi salariu orar orar (sal incadrare/170) sau un functie de salariul orar specific lunii in care sunt realizate( sal de incadrare/ nr ore lucratoare in luna respectiva)* ore spor?
3.cum se pot repartiza zilele de concediu de odihna vand in vedere modul de lucru( poate figura un angajat intr-o luna cu 187 ore lucrate ( 17 zile *11) si in concediu 3 zile?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Program de lucru inegal, salariu orar? adi_stanculescu adi_stanculescu Caut raspuns la urmatoarea problema: Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu adi_stanculescu adi_stanculescu Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform CIM. 750 sal de incadrare fara alte ... (vezi toată discuția)
Calcul salar tyna_mbm tyna_mbm Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri... 1.care este diferenta intre salarul functiei si salarul de baza? 2.cum se calculeaza sporul pt.. ... (vezi toată discuția)