avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... autocar
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

autocar

Mi sa furat autocarul si odata cu el si talonul de inmatriculare , exista asigurare casco la care nu inteleg procedura in cazul in care nu il pot depune in original.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:45, 3 Octombrie 2012
In mod firesc, actele masini, precum cartea de identitate,nu trebuie sa ramana in masina. Acum, depinde de clauzele contractului, ele trebuie analizate in integralitatea lor, de obicei, atunci cand se solicita despagubiri pt. un vehicul asigurat CASCO, e nevoie sa prezentati cheile si talonul masinii asigurate. Dar, necunoscand imprejurarile in care a fost sustras vehiculul si locatia unde s-a intmaplat furtul, nu pot sa "imi dau cu parerea" asupra temeiniciei sustinerilor firmei de asigurari raportat la ceea ce sustineti dvs.
Un prim aspect, extrem de important, e ca dvs. sa fi formulat sesizare la politie despre ceea ce vi s-a intamplat si, bineinteles, in ce imprejurari. Apoi, sa lecturati cu multa seriozitate, clauzele contractuale ale Politiei incheiate.
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2012
Doinita Stingaciu, Avocat
Exista aceasta exceptie, pe care o cuprinde polita casco, prin care la furtul autovehicolului, daca nu se prezinta toate randurile de chei originale si actele, despagubirea nu se plateste, considerandu-se ca asiguratul a infaptuit un act de grava neglijenta, favorizand producerea riscului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt auto casco bcr coleaalexandru coleaalexandru Buna seara, Am si eu o probleme , mi-a fost furata masina cu talonul in ea si as dori sa stiu si eu ce sanse mai am sa obtin banii de la casco??? ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare despagubire casco nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea o intrebare: in cazul in care societatea de asigurari, refuza acordarea despagubirii in baza politei CASCO (pe motivul ca a fost vorba de o ... (vezi toată discuția)
Nelamurire clauza casco iulieta iulieta Buna seara, am o intrebare referitoare la despagubirea politei casco referitoare la furtul cheilor auto.In contract nu apare specificat nimic referitor la ... (vezi toată discuția)