Am castigat un proces definitiv pe litigii de munca iar conform sentintei angajatorul trebuie sa-mi plateasca citez"suma de 1600 lei(net) plus sa compenseze in bani contravaloarea a 14 zile de concediu de odihna".Am dat actele unui executor judecatoresc, care a trimis somatia de plata.Mi-a fost facuta plata, dar doar 1600 lei(neT), iar ptr cele 14 zile de co, spune angajatorul ca nu reiese din sentinta.Executorul i-a mai facut o somatie, dar pe care crede ca a facut-o degeaba si ca de fapt ptr contravaloarea celor 14 zile, poate ca o sa obtin banii intr-un alt proces. Ce-i de facut?
Va rog ajutati-ma concret, pentru ca nu-mi pot permite avocat. La recurs am avut avocat, dar instanta nu a specificat cheltuielile de judecata pt avocatul meu in hotarare chiar daca s-a depus chitanta , asa ca cine plateste?
Depuneti o plangere penala impotriva patronului .. poate asa va da banii mai repede ... ceea ce v-am prezenta sunt cai legale pentru solutionarea problemei dvs , alte solutii legale nu sunt.