avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata amenda de circulatie Sector 5
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata amenda de circulatie Sector 5

Buna ziua,

Locuiesc in Bucuresti, Sector 5. Ieri sotul meu a luat o amenda pe raza sectorului.
As aprecia mult ajutorul in doua probleme:
1.Imi puteti spune, va rog, unde se achita in termen de 2 zile lucratoare amenda?
2.Am citit ca in termen de 15 zile trebuie trimisa prin posta chitanta si copia dupa procesul verbal catre unitarea din care face parte agentul constatator.Mentionez ca are pe procesul verbal numele si numarul brigazii din care face parte, insa nu este nici o adresa a respectivei brigazi. Cum procedeaza ca sa trimita aceste documente?

Multumesc frumos,
Valentina D

Amenda o puteti plati in 48 de ore,1/2 din aceasta la CEC,iar chitanta trebuie depusa la politiei,daca sotul a semnat de primirea procesului verbal la incheierea constatarii politistului.
In 15 zile de la semnare/primire la domiciliu se poate face contestatie la Judecatoria 5.
Este vorba despre Brigada Politiei Rutiere, cu sediul pe str,Logofat Udriste.
Multumesc frumos
Amenda am achitat-o deja si da, procesul verbal este semnat de sotul meu.
Sa inteleg ca indiferent de sectorul pe raza caruia a primit amenda/sectorul din care face parte echipajul de politie, chitanta si copia procesului verbal se dpun numai la sediul din str Logofat Udriste?
Raspunsul este afirmativ,dar pastrati o copie xerox de pe chitanta in cazul in care s-ar rataci.
Au mai fost cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier act de impacare george141414 george141414 Buna ziua! A avut loc un accident rutier cu doua victime, vinovat de producere fiind conducatorul auto. Noi partile am ajuns la o intelegere si vrem sa ne ... (vezi toată discuția)
Conducere in stare de ebrietate tomi_mithos tomi_mithos Sunt Raul,din Cluj,as avea nevoie de cateva raspunsuri,sfaturi,am avut un accident rutier soldat cu doua victime (minore)una din ele a avut si o operatie la ... (vezi toată discuția)
Am primit de la instanþã o adresã prin care mi se cere sã completez plângerea contravenþionalã i97ccp i97ccp Salutare, Am decis sa vad si eu cum se face asa ca o experienta personala, mai ales ca nu am fost vinovat si ca m-a enervat modul in care s-a comportat ... (vezi toată discuția)