avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen depunere plangere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen depunere plangere

Exista un termen de depunere a plangerii in cazul recuperarii unei sume de bani? In speta este vorba de un autoturism lasat intr-un service care a luat foc. Care este termenul in care propietarul autoturismului poate depune plangerea?

PS Imi puteti recomanda un avocat in Mangalia care sa-mi dea niste sfaturi?
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2008
Lulica, utilizator
Cel mai recent răspuns: george26 , utilizator 16:32, 30 Decembrie 2010
Pentru ilegalitatile comise de executor puteti sesiza si Camera Executorilor Judecatoresti Constanta, Parchetul sau Ministerul Justitiei.
In orice caz, singur nu puteti face nimic, trebuie sa reactioneze debitorii-prietenii dvs.
Care este termenul de depunere a unei plangeri penale pentru calomnie?
Este vorba despre o sanctiune disciplinara aplicate in urma unui referat mincinos. Decizia de sanctionare a fost anulata de catre instanta.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in proces cu asociatia de proprietari vulpita24 vulpita24 Am avut proces cu asociatia de propietari pentru ne plata si am castigat procesu pentru ca mi sau bagat penalitati din burta . Ultimu proces la-m avut pa 10 ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie Catalin T Catalin T Buna ziua, Prin anul 2007-2008 sotia mea a contractat un credit de tip \"doar cu buletinul\" pentru a achizitiona 2 telefoane mobile. La acea vreme nu era ... (vezi toată discuția)