matahachiro a scris:
as fi interesat de motivare deoarece predarea benevola a condamnatului nu este o extradare oricum ai citi legea.
Oricum, felicitari ptr sentinta.
Decizia este motivata in sensul ca persoana care s-a prezentat singura daca s-au facut forme de extradare beneficiaza de dreptul la rejudecare.S-a motivat si cu art. 6 din CEDO.
Cu un minut mai inainte de a se inchide la registratura am reusit sa depun dovada ca s-au facut formele pentru extradare, dar ca aceasta nu s-a finalizat.
Se poate spune ca am fost inspirat sa insist pentru a depune dovada ( incheierea de sedinta in copie conforma cu originalul) ...deoarece
a durat o luna si ceva pana sa imi fie eliberata incheierea de sedinta referitoare la extradare pentru ca nu se recunoastea dreptul la studierea dosarului...
Se sustinea ca aparatorul nu are dreptul de a studia dosarul si ca este confidential...motiv pentru care mi-au fost respinse (in scris )mai multe cereri...pana am facut dovada ca...persoana este arestata...in Romania...
S-au pus foarte multe bete in roate...
Dupa ce am depus concluziile scrise am mers la cealalta instanta de unde se tot amana eliberarea incheierii de sedinta...si apoi...am depus-o.Am depus mai intai concluziile scrise intrucat nu stiam daca voi mai avea timp sa ma intorc...la instanta de apel...
Daca ma mai amanau cu inca o singura zi probabil ca s-ar fi respins apelul deoarece nu faceam dovada efectiva
ca s-a cerut extradarea...