Buna seara nu am mai scris de foarte mult timp pentru ca ma ajuns la concluzia ca cei cu bani fac legile in tara noastra si ceilalti platesc .Sint atit de dezamagita de felul cum se sa desfasoara procesele la noi se vede dupa persoana si dupa hainele pe care le poarta .V a spun ca pe parcursul la un an de zile am participat la citeva procese si te cutrmuri cind vezi atitea copii si tineri inplicati in procesele pe care l-am urmarit .Problema mea e alta ce vreau eu sa va rog pe dvs am o inrebare daca un procuror poate participa tot el la acelas caz pe care l-a avut in prima instanta si pe reviziure .Eu nu am inteles un lucru am vrut sa deschidem din nou un caz pentru schimbare de incadrare juridica si motiv am un martor care nu a fost audiat de nici o instanta si nu ma avut sansa sa aducem acel martor in instanta pentru ca procurorul s-a opus ,pe motiv ca nu are credibilitate dar cel putin nu a fost admis .am spus ca a fos amenintat si eu am fost amenintata si nu s-a luat in considerare ca e o sentinta definitiv dar nu irevocabila .Am cerut o suspendare a pedepsei si pe acest proces la prima infatisare am avut un alt procoror la cel de-al doilea surpriza acelas procuror ,oare nu mai sint alti procurori decit acesta..Timp de doi ani ma tot lupt sa gasesc o portita sa deschid dosarul sa se faca dreptate dar numai am nici o sansa pentru ca nu se mai poate face nimic daca ai intrat acolo mai greu ajungi sa dovedesti ca nu esti inchis pe fapta ta si altul vinovat sta afara .Daca se v-a aplica noul cod penal poate e ceva in el si pentru cei de rind .Nu stiu dac ve-ti intelege ce am vrut sa scriu dar intrbarile mele sint foarte multe cind vad cite persoane din justitia noastra sint arestate sau urmarite de DNA ma gindes cu groaza sa aflu ca copilul meu e inchis ca un procuror corupt a luat mita sa scape pe altul cum credeti ca ne simtim noi eu sper sa ajuga si in judetul meu sa vad daca sint adevarate zvonurile pe care leam auzit .Cred ca nu am facut nici un abuz daca da va rog sa ma scuzati
Recuzare procuror !
tutu12
Un procuror de caz este prezent in instanta pentru sustinere ?
Se poate recuza acest procuror in fata acelei instante dat diind faptul caa acelasi procuror ... (vezi toată discuția)