avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare AUTO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare AUTO

am facut ASIGURARE AUTO OBLIGATORIE la masina.......
daca eu am lovit pe cineva, am recunoscut vina i-am dat asigurarea, cel lovit poate sa ma de-a in judecata ca nu-i convine firma de asigurare.... ca nu-i da baniii, ca nu-i repara masina.... etc motive.......

deci ma poate da in judecata si eu desi cu ASIGURARE la masina sa-i repar din banii mei masina.........

mersi
Cel mai recent răspuns: Eduard Ciprian Slai , 14:51, 8 Februarie 2011
Presupunem ca reparatia e pe bune, omul intradevar tine la masina si investeste cele 30 de milioane, deci este indreptatit sa le primeasca inapoi.
(Valoarea de dauna totala, deci despagubirea maxima pe rca la o dacie din 2000 este pe undeva la 13 milioane, suma aberant de mica, dar asa iese din calcule potrivit reglementarilor csa)
De ce ar trebui sa plateasca vinovatul diferenta, si nu este obligata societatea de asigurari la acest lucru, in conditiile in care el are o polita rca incheiata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asiguratorul nu vrea sa plateasa addelyn addelyn Buna ziua!! Anul trecut...cred ca in data de 15.11.2011 tocmai ce am iesit de pe strada pe drumul national, depasesc o masina (dacia 1300) care mergea cu 35 ... (vezi toată discuția)
Polita de asigurare falsa nerecunoscuta de asigurator cosmin25 cosmin25 Buna ziua, Saptamana trecuta am lovit usor o masina in spate. I am dat asigurarea pagubitului, iar la 2 zile m-au sunat de la societate de asigurare ca polita ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in caz de dauna totala auto dorinamanci dorinamanci Am fost victima unui accident auto in urma caruia masina mea a suferit daune majore. Societatea de asigurari considera ca se incadreaza la daune totale. Este ... (vezi toată discuția)