avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid un magazin virtual de cosmetice ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid un magazin virtual de cosmetice (import si vanzare). De unde incep?

Buna ziua

As dori sa deschid un magazin virtual de cosmetice pe acre le pot aduce la preturi mult mai mici de afara. Nu ma intereseaza sa vand cu amanuntul ci mai degraba in sistem engros.

Problemea mea este ca acum sunt in CIC pt inca 1 an si jumatate. Nu as vrea sa renunt la concediu ci mai degraba sa gasesc o solutie prin care sa deschid afacerea sa si fiu in legalitate

Este o solutie sa fiu asociata in firma si sa deschid astfel impreuna cu sotul?
Ce conditii trebuie sa indeplinesc pt a importa si vinde cosmetice (de depozitare, ce documente implica etc) ?

Mai am o solutie: o afacere care se numeste "dropshipping" adica eu vand unde doresc produsele unui furnizor si practic ce adaos vreau. In momentul in care am un client, furnizorul din State sau UK, livreaza direct clientului, mie revenindu-mi diferenta de pret dintre cea a furnizorului si pretul pe care il practic. Asta nu implica sa depozitez marfa sau altceva

Pt aceasta a doua varianta ce pot face sa fiu in ordine?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
ina_enache, utilizator

Alte discuții în legătură

Afacere de tip "dropshipping" in romania. cadru legal ina_enache ina_enache Buna seara Intr-unul din subiectele postate de mine anterior am spus cate cave despre o afacere de tip \"dropshipping\". Pe scurt: eu am un contract cu un ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pt comision dar fara contract. cum e considerat? ina_enache ina_enache Buna ziua Problema mea este mai ciudata pt ca am tot postat pe acest forum si vad ca nu am primit niciun raspuns. Pe scurt: la mijloc este o afacere de tip ... (vezi toată discuția)
Ce avize sunt necesare pentru comercializarea online a produselor bio? daniel-daniel daniel-daniel Bună ziua Doresc să deschid un magazin online cu produse bio. Furnizorul oferă certificatul de calitate a produselor. Mai este nevoie de alte avize din ... (vezi toată discuția)