avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce avize sunt necesare pentru comercializarea online a ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce avize sunt necesare pentru comercializarea online a produselor bio?

Bună ziua
Doresc să deschid un magazin online cu produse bio. Furnizorul oferă certificatul de calitate a produselor. Mai este nevoie de alte avize din partea anumitor instituții ale statului?
Precizez că nu depozitez marfă ci lucrăm în regim dropshipping. Practic marfa nu ajunge la mine, ci din depozitul furnizorului direct la client.

Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid un magazin virtual de cosmetice (import si vanzare). de unde incep? ina_enache ina_enache Buna ziua As dori sa deschid un magazin virtual de cosmetice pe acre le pot aduce la preturi mult mai mici de afara. Nu ma intereseaza sa vand cu amanuntul ... (vezi toată discuția)
Norme legale dropshipping robertseghedi robertseghedi Bună ziua. Care sunt normele legale privind înființarea, facturarea și gestiunea unui magazin online, în regim de dropshipping? Dropshipping-ul ... (vezi toată discuția)
Dropshipping comert international stefantzb stefantzb Buna seara! In pimul rand sper ca a postat unde trebuie. Referitor la subiectul pentru care solicit ajutorul, mentionez ca am rasfoit intreg internetul ... (vezi toată discuția)