avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Lamuriri infiintare Intreprindere Individuala: ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Lamuriri infiintare Intreprindere Individuala: calificare, sediu, obligatii fiscale

As dori sa deschid o II cu activitate de comercializare haine second hand si as vrea sa stiu urmatoarele:
1. daca am lucrat 15 luni ca agent de vanzari e suficient ca experienta(calificare) profesionala sau trebuie sa fac un curs de lucrator comercial?
2.am nevoie si de sediu social si de punct de lucru? eu locuiesc in Bucuresti si ma gandeam sa deschid II in Ploiesti, urmand sa fac contract de comodat cu parintii pt apartamentul lor( ca sediu social) si sa inchiriez un spatiu comercial pentru vanzarea hainelor(punct de lucru). Mai am nevoie de acordul asociatiei de locatari daca activitatea de vanzare a hainelor va fi intr-un spatiu comercial inchiriat? sau inchiriez intai spatiul comercial si cu contractul de inchiriere deschid II?
3.Obligatiile fiscale catre stat sunt cele ca la PFA, cu o limita de venit anuala?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:07, 7 Februarie 2011
1.La intreprindere individuala pentru acest obiect nu se cere calificare daca aveti angajati calificati;
2. Puteti sa aveti si sediu si punct de lucru;
3.Da;
Detalii infiintare aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie magazin second-hand letipop letipop va rog sa ma ajutati cu niste sugestii privind procedurile, conditiile si pasii de urmat pentru deschiderea unei mici afaceri in domeniul ... (vezi toată discuția)
De ce documente si autorizatii am nevoie ptr un adeschide un magazin de haine secondhand? ideeculturala ideeculturala Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si ... (vezi toată discuția)
Sunt ii si doresc sa deschid un magazin second hand . ce autorizatii sunt necesare? ideeculturala ideeculturala Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si ... (vezi toată discuția)