avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sunt II si doresc sa deschid un magazin second hand . ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sunt II si doresc sa deschid un magazin second hand . Ce autorizatii sunt necesare?


Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si acum as dori sa inchiriez un spatiu si sa vand haine second hand la kg. am urmarit timp de mai multe luni un astfel de magazin si am vazut ca merge foarte bine asa ca am decis sa deschid si eu un astfel de magazin. Dar as dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a deschide acest magazin.Autorizatii, registrul comertului, etc? Nu stiu cu ce sa incep si ce pasi sa urmez astfel incat sa imi pot calcula si suma de care am nevoie pentru a demara afacerea.Ma poate ajuta cineva?


Alte discuții în legătură

De ce documente si autorizatii am nevoie ptr un adeschide un magazin de haine secondhand? ideeculturala ideeculturala Sunt Intreprindere Individuala si pe langa activitatea principala am mai introdus si codul CAEN care permite comercializarea hainelor second hand si noi si ... (vezi toată discuția)
Lamuriri infiintare intreprindere individuala: calificare, sediu, obligatii fiscale ContSters113082 ContSters113082 As dori sa deschid o II cu activitate de comercializare haine second hand si as vrea sa stiu urmatoarele: 1. daca am lucrat 15 luni ca agent de vanzari e ... (vezi toată discuția)
Cum pot face o consignatie? og.geo og.geo Buna ziua, Am o inteprindere individuala si ca si obiect de activitate prinicpal este cel de Comert cu amanuntul al florilor plantelor . Ei bine in aceasta ... (vezi toată discuția)