avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate Comerciala-Nume de SFINTI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate Comerciala-Nume de SFINTI

Buna ziua. As dori sa infiintez o societate comerciala (pompe funebre) si as dori sa stiu daca pot sa ii pun denumirea Sf Marcu spre exemplu, deoarece mai multe persoane mi-au zis ca biserica a pus ceva interdictie la infintarea de societati comerciale cu nume de sfinti. Va multumesc frumos. O zi buna.

Btw, daca stiti cand intra in vigoare proiectul de lege cu 10000 de euro, aprobat in 2 feb , pentru tinerii intreprinzatori, va rog sa imi ziceti si mie. Mersi si o zi buna.
Cel mai recent răspuns: bau_bau , utilizator 13:18, 15 Februarie 2011
Nimeni nimic? as dori sa aflu acest lucru saptamana asta...inainte sa merg la registrul comertului... Va multumesc inca o data
Hai va rog eu fain.. am nevoie de un raspuns pana luni..cineva specializat trebuie sa stie lucrul acesta...
Mergeti la protoieria locala si intrebati. Daca exista o asemenea interdictie, va vor indica si actul BOR prin care s-a dispus aceasta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
elena138, utilizator
mersi de sfat, dar tot nu am aflat nimic. Nu sunt informati locali. Legea asta, daca exista, nu exista pe plan local, ci national. Un preot cu ceva rang mai inalt mi-a zis ca se poate ca biserica sa nu fie de accord ca ceva ce nu are legatura deloc cu activitatile bisericesti sa contina nume de sfinti, pentru a nu spurca cumva numele lor..ceva de genu..deci daca exista o lege e una nationala...astept si alte info daca mai stie careva..oricum mersi mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din punct de vedere legal e obligatorie plata contribuției la biserică? Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, va rog sa îmi spuneți. .....dpdv legal e obligatorie plata contributiei la biserica? Nu de alta, dar avem copil mic, cheltuieli multe, iar un ... (vezi toată discuția)
Circulara pf daniel din 11-10-2014 Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici “Iubitului nostru cler, cinului monahal şi drept-credincioşilor creştini, har, milă şi pace de la Dumnezeu. Iubiţii mei fii duhovniceşti, ... (vezi toată discuția)
Incinerarea corpului lui sergiu nicolaescu si reactia bor Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. [/b]Se pare ca Sergiu Nicolaescu a dispus prin testament ca trupul lui sa fie incinerat. E dreptul fiecaruia sa faca ce doreste - in limitele legii, ... (vezi toată discuția)