avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa prima inmatriculare

Va multumesc mult de tot!
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2011
ContSters165814, utilizator
Cel mai recent răspuns: gigihaios , utilizator 20:09, 30 Ianuarie 2013
Va multumesc din suflet. Va doresc numai bine si cazuri cat mai banoase.
Sau la cai extraordinare de atac!
Scuze unde ati solicitata inmatricularea fara plata taxei,mai bine zis in ce jud?
In Maramures. Va multumesc mult si d-voastra. Sunteti foarte amabila! :D
P.S. : prietenul meu mi-a spus ca la Baia Mare este un judecator care respinge toate aceste cauze, dupa care, la Cluj se castiga recursul. Pe acest forum, in schimb, am aflat ca la Cluj se resping recursurile.
leasing auto sept 2007, bucuresti.
sanse de reusita?
ce acte trebuiesc solicitate societatii de leasing pentru introducere actiune in instanta, in prealabil cerere administratiei finantelor publice?
va multumesc.
maxime!
op-ul de plata/chitantata
procura si actele generale

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala activa in actiunea de contencios administrativ manuelle manuelle Am achizitionat o autoutilitara in sistem de leasing in anul 2007. In 2010 am devenit proprietarul autoutilitarei. Taxa de prima inmatriculare a fost platita ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare - probleme manuelle manuelle Mi s-a respins pe fond cererea de recuperare a taxei de prima inmatriculare platita in 2007 platita in baza Legii 343/2006 - in sesnsul ca s-a admis exceptia ... (vezi toată discuția)
Au trecut doi ani de la primirea raspunsului, ne mai putem adresa instantei de contencios administrativ? htdwoodtrade htdwoodtrade Buna dimineata. Atat eu cat si fratele meu vrem sa ne recuperam taxa de poluare pentru masinile cumparate. Am auzit de procedura administrativa si am trimis ... (vezi toată discuția)