avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

O firma care este autorizata pt codul CAEN trecut la obiectul principal de activitate , poate sa desfasoare si alte obiecte de activitate trecute la obiecte secundare sau trebuie sa ceara in prealabil autorizarea de la ONRC? Si care ar fi procedura? Aceea declaratie pe proprie raspundere ca sant indeplinite conditiile si pe urma eliberarea certificatului constatator? Trebuie ceruta autorizarea inainte de inceperea activitatii sau se poate si pe parcurs? Exista vreo amenda daca nu se cere autorizarea inainte de incepera activitatii si se cere pe parcurs?
Cel mai recent răspuns: alina240 , utilizator 17:44, 1 Mai 2008
ptr consultanta nu e nevoie decat de aut sanitara..pentru sediu
exista cumva vreo lista cu autorizatiile necesare pt fiecare obiect de activitate in parte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinoire autorizatii sanitara, psi, mediu adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! am un SRL ce are ca activitate Caen BARURI si mi-a expirat autorizatia sanitara . in 2008 am facut unele modificari si am mai autorizat si alte ... (vezi toată discuția)
Coduri caen legea 265/2022 onrc. Nata88 Nata88 Buna ziua! As fi foarte recunoscatoare pentru cei care ma pot ajuta cu un raspuns.. Incerc la ONRC sa elimin din ACTUL Constitutiv anumite activitati ... (vezi toată discuția)
Autorizatei vanzare produse cosmetice in salon Pisichela Pisichela Buna ziua, Pentru comercializare produse cosmetice in salon de infrumusetare, am nevoie de o autorizatie anume? Mentionez ca in obiectul meu de activitate ... (vezi toată discuția)