avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru ptr. obligatie de a face?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru ptr. obligatie de a face?

Buna dimineata! Cat mai este taxa de timbru pentru o obligatie de a face? 19 Lei cumva? Si daca procesul e la Tribunalul Bucuresti si cel care plateste taxa are sediul in Sectorul 1, unde se plateste? La Taxe si Impozite Locale Sect. 1?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: calin_andrei , utilizator 10:31, 9 Februarie 2011
taxa se plateste la DITL sector 1.
Ok, multumesc! Si taxa e 19 lei/ capat de cerere la obligatia de a face ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Unde sa depun cererile cosminghe cosminghe Buna ziua, Am doua societati comerciale, vreau sa declansez falimentul la ambele pentru ca nu am bani de avocat ma voi ocupa eu de acest lucru ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara irina75 irina75 buna ziua, am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati. am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)