avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Presedinte CA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Presedinte CA

In cadrul unei societati pe actiuni , presedintele Consiliului de administratie poate fi concomitent si director economic ?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 16:51, 6 Mai 2008
flbarbulescu a scris:
In cadrul unei societati pe actiuni , presedintele Consiliului de administratie poate fi concomitent si director economic ?

Nu poate, si Roxana a explicat foarte bine. Cred ca nu s-a inteles ca existenta directorilor (a nu se confunda cu membrii directoratului) presupune faptul ca s-a delegat deja conducerea societatii de la administratori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratori executivi la societã?ile administrate in sistem unitar IULIA,S IULIA,S Bună ziua. la societatea la care lucrez,( societate comercială cu capital integral de stat, administrate în sistem unitar) recent a fost facuta ... (vezi toată discuția)
Administrator sa - director economic Melinda2 Melinda2 Buna ziua, Sunt director economic la un SA, angajata cu contract de munca. Societatea nu are Director General, este reprezentata de Presedintele CA si ... (vezi toată discuția)
Delegare drept de semnatura membrii directoratului paulsimion paulsimion Pot delega membrii directoratului intr-o societatea pe actiuni administrata in sistem dualist dreptul de semnatura (dreptul de a angaja societatea fata de ... (vezi toată discuția)