Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 LcCartaru 
	    	Utilizator

LcCartaru 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 pepetm	                   

Buna ziua e prima data cand scriu pe un forum asa ca nu stiu cum fuctioneaza oricum intrebarea mea este: in 2014 am fost oprit in trafic si testat cu aparatu ... (vezi toată discuția)
	                    pepetm	                   

Buna ziua e prima data cand scriu pe un forum asa ca nu stiu cum fuctioneaza oricum intrebarea mea este: in 2014 am fost oprit in trafic si testat cu aparatu ... (vezi toată discuția)

elenarai	                   

Buna ziua! 
      Am fost oprit in trafic si am fost testat cu alcooltestu si am avut o alcoolemie in aeru expirat de 0.47. M-au dus la probele de sange si ... (vezi toată discuția)
	                    elenarai	                   

Buna ziua! 
      Am fost oprit in trafic si am fost testat cu alcooltestu si am avut o alcoolemie in aeru expirat de 0.47. M-au dus la probele de sange si ... (vezi toată discuția)

monica150592	                   

Buna ziua.am fost condamnat 1 an si 6 luni cu suspendare intr-un dosar pentru conducere fara permis a unui vehicul neinmatriculat ,dosarul fiind din 2009.dar ... (vezi toată discuția)
	                    monica150592	                   

Buna ziua.am fost condamnat 1 an si 6 luni cu suspendare intr-un dosar pentru conducere fara permis a unui vehicul neinmatriculat ,dosarul fiind din 2009.dar ... (vezi toată discuția)