avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... inselaciune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

inselaciune

Buna ziua!As vrea sa va povestesc ceva , si sa imi spuneti ce as putea face , ce solutii imi dati.
Sunt abonat Orange de 2 ani ,dar am 2 abonamente pe numele meu, prin luna decembrie a anului 2010 , din senin mi-au venit niste mesaje pe ambele numere,unul al meu si unul al fiicei mele (eu stiind clar si cert ca sunt gratuite) , sa raspund la ele (de la 123 si 411) , eu stiind ca sunt gratuite si ca sunt de la orange am trimis...erau intrebari de cultura generala....si am trimis din ce in ce mai multe....raspundeam aproape la toate , ma repet:stiam ca sunt de la orange si sunt GRATUITE!!!!Intr-o buna zi ma suna un reprezentant orange sa imi spuna ca in contul numarului meu sunt 1.232 RON , iar pe celalalt numar sunt 1.456 RON(pentru ca si fiica mea a raspunds la mesaje).Acest presupus reprezentant orange a spus ca in baza de date a comp. orange a intrat un virus si ca toate mesajele care le trimiteau se duceau in contul acelui virus.El a incercat sa clarifice situatia , punandune sa facem nustiu ce proceduri sa revenim la contul care il aveam (nr de bani care ii aveam , abonamentul fiind de 40 RON) , am facut acele proceduri , in speranta ca se va clarifica totul si ca urmatoarea factura care va veni va fi normala.Astept sa vina factura....cand vine:O raman perplex....ambele facturi insumate in valoare de 2.675 RON:O nu imi venea sa cred...am sunat imediat la orange...i-am dat numarul acelui PRESUPUS REPREZENTANT , cei de la orange spunandu-mi ca defapt numarul acela nu era de la orange ci era o cartela...si ca am fost inselati#-o , eu nu stiam ce sa fac cei de la orange au spus sa factura trebuie platita....ca mesajele au fost trimise!Apoi , nu stiam ce sa fac...am fost la politie am depus plangere....si oricum cu sistemul care il avem in Romania nu rezolv nimic....Problema este ca am incercat sa dau de PRESUPUSUL REPREZENTANT ORANGE si nu raspunde....imi intra casuta vocala....deci a aruncat frumos cartela....si-a facut banii....si gata.DAR marea mea problema este ca totalul ambelor abonamente este de 2,675 RON iar eu nu am atatia bani , nu am de unde sa scot aproape 500 #-o de EURO!Vreau sa fac ceva nu am nicio putere. , cand a venit factura avea sa fac infarct , am chemat ambulanta , simteam ca mor , am fost dus la spital!!!!..Sa atac in instanta ori orange-ul....ori ...nu stiu ce sa fac.....spuneti-mi va rog..!!!!Cand o sa raspundeti o sa va mai dau detalii!
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 22:05, 8 Februarie 2011
Buna seara,
in primul rand trebuie sa faceti o plangere la parchet, iar organele de cercetare vor trebui sa afle adresa sau numerul faptuitorului. este destul de dificil mai ales ca in problemele legate de concursuri de genul asta nu prea sunt rezolvari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)
Problema abonament telefonie - oferta prezentata inselator de operator croco_madness croco_madness Va salut cu respect ! Am o problema cu un abonament telefonie. Am cumparat un numar de telefon gold de pe un site de vanzari , totul bine si frumos. Am ... (vezi toată discuția)