ContSters42967 
	    	Utilizator

ContSters42967 
	    	Utilizator	    

Lucrez intr-o unitate bugetară si directorul meu încheie contract civil de prestari servicii cu o persoana fizică de 2 ani . Mă întreb dacă nu este o limită ptr aceste contracte? poate mă ajută cineva cu un răspuns.
 Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

Corina Capotã, Avocat
 Corina Capotã, Avocat 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 mony	                   

Se poate incheia conventie civila intre o firma si un consilier juridic pentru consultanta si actionarea in judecata a unui debitor? Mentionez ca nu se ... (vezi toată discuția)
	                    mony	                   

Se poate incheia conventie civila intre o firma si un consilier juridic pentru consultanta si actionarea in judecata a unui debitor? Mentionez ca nu se ... (vezi toată discuția)

anamaria2006	                   

Am auzit recent de aceasta denumire de contract civil in sensul de contract de prestari servicii.Din cate am inteles este vorba de un contract incheiat de o ... (vezi toată discuția)
	                    anamaria2006	                   

Am auzit recent de aceasta denumire de contract civil in sensul de contract de prestari servicii.Din cate am inteles este vorba de un contract incheiat de o ... (vezi toată discuția)

YNAA	                   

Din cate stiu contractul de prestarii servicii nu beneficiaza de o reglementare speciala. 
Stie cineva de un timp min. sau max. impus (prin vreo norma legala) ... (vezi toată discuția)
	                    YNAA	                   

Din cate stiu contractul de prestarii servicii nu beneficiaza de o reglementare speciala. 
Stie cineva de un timp min. sau max. impus (prin vreo norma legala) ... (vezi toată discuția)