avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare casa de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare casa de la primarie

buna ziua ! am si eu o intrebare eu locuiesc intr-o casa din fondul locativ al primariei si detin contract de inchiriereiar anul acesta vreau sa cumpar casa dar nu as vrea pe numele meu ci pe cel al fiului meu dar acesta inca nu are 18 ani ci doar 17 ani .care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez sau mai bine spus ce trebuie sa fac si daca merge sa cumpar casa pe numele fiului meu .multumesc ptr raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Cumparare casa mihaela daniela mihaela daniela buna ziua ! am si eu o intrebare eu locuiesc intr-o casa din fondul locativ al primariei si detin contract de inchiriere iar anul acesta vreau sa cumpar casa ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la primarie mihaela daniela mihaela daniela buna ziua ! am si eu o intrebare eu locuiesc intr-o casa din fondul locativ al primariei si detin contract de inchiriereiar anul acesta vreau sa cumpar casa ... (vezi toată discuția)
va rog am nevoie de ajutor! mihaela daniela mihaela daniela Buna ziua!am si eu o nelamurire locuiesc intr-o casa a fondului locativ Galati din 2000 iar in anul 2006 mi s-a atribuit conform certificatului un nr postal de ... (vezi toată discuția)