avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cumparare casa de la primarie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cumparare casa de la primarie

buna ziua ! am si eu o intrebare eu locuiesc intr-o casa din fondul locativ al primariei si detin contract de inchiriereiar anul acesta vreau sa cumpar casa dar nu as vrea pe numele meu ci pe cel al fiului meu dar acesta inca nu are 18 ani ci doar 17 ani .care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez sau mai bine spus ce trebuie sa fac si daca merge sa cumpar casa pe numele fiului meu .multumesc ptr raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: mihaela daniela , utilizator 23:45, 9 Februarie 2011
Casele din fondul locativ de stat se pot vine chiriasilor. Ori inteleg ca dumneavoastra sunteti titulara contractului de inchiriere si nu fiul dumneavoastra.
da ati inteles bn eu sunt titulara de contract si vreau sa cumpar casa pe numele fiului meu direct,bineinteles si cu acordul sotului care este si el trecut in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa mihaela daniela mihaela daniela buna ziua ! am si eu o intrebare eu locuiesc intr-o casa din fondul locativ al primariei si detin contract de inchiriere iar anul acesta vreau sa cumpar casa ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la primarie mihaela daniela mihaela daniela buna ziua ! am si eu o intrebare eu locuiesc intr-o casa din fondul locativ al primariei si detin contract de inchiriereiar anul acesta vreau sa cumpar casa ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa chirie gandacel64 gandacel64 Se poate cumpara spatiul in care locuiesc cu chirie de 4 ani ? Mentionez ca acelasi spatiu l-a detinut tatal meu din 1994 , eu fiind prins in chirie timp de 16 ... (vezi toată discuția)