sergiulica a scris:
daca eu imi fac gard,imi imprejmuiesc proprietatea si dupa aceea(desi veciniii nu participa cu nici un ban la el) domnii vecini spun ca eu am intrat un metru la ei ce posibilitate am?tin sa preciyey ca eu nu am mers cu nici un centimetru in bucatica vecinilor dar ei asa spun.ma rog..si ma tot ameninta ca ma da in judecata doar doar le fac pe pllac..pot sa chem domnii de la proimarie sa stabiloeasca exact hotarul sau cum?
Primăria nu are nici o legătură în ceea ce priveşte delimitarea proprietăţilor private!;)
Dacă vă ameninţă că vă dă în judecată, răspundeţi-le vecinilor că de abia aşteptaţi acest lucru pentru a vă restitui jumătate din contravaloarea gardului, la acre erau obligaţi să contribuie prin lege.
Ameninţări sunt pe toate drumurile...... Potrivit Codului civil, cel ce face o cerere înaintea judecăţii trebuie să o dovedească (art. 1169). Eu cred că v-aţi făcut grăniţuirea conform unei expertize topo în baza căreia aţi avut limitele de hotar, nu după ureche... :D
Oricum, un astfel de proces durează şi costă: avocaţi, expertiză, cercetare la faţa locului etc.
Nu vă speriaţi de aceste ameninţări, fiecare este liber să dea în judecată pe cine vrea şi când vrea, dar de la a vrea (să dea în judecată...) şi până la a putea (să câştige procesul...) este cale lungă........:D