avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diurna Italia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diurna Italia

Buna ziua, situatia mea este urmatoarea :
firma cu sediul in Romania a incheiat un contract de prestari servicii in Italia unde a dus muncitorii si au incept lucrul .Pentru cazarea muncitorilor firma din Romania a incheiat contract de inchiriere cu persoana fizica in Italia pentru care voi achita c/v chiriei cf contractului de inchiriere, in acst caz care este valoarea diunei /zi deductibila pe care o pot acorda pentru muncitorii detasati in Italia pentru perioada derularii contractului ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 20:42, 9 Februarie 2011
Diurna se acorda pentru o deplasare de maxim 30 de zile, dupa care devine detasare !
Rog fiti mai explicit !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna deplasare externa MINPOP MINPOP buna ziua , Este prima data cand pun o intrebare pe acest forum si incep prin a-mi cere scuze daca nu reusesc sa fiu suficient de coerent. Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Diurna la intreprinderile individuale mihaela_roban mihaela_roban Buna ziua. O intreprindere individuala neplatitoare de TVA in Romania, cu cod de TVA pentru prestari servicii intracomunitare are incheiat un contract cu o ... (vezi toată discuția)