avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului

daca sunt studenta anul 3 la FR beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:01, 10 Februarie 2011
OUG 111/2010 spune ca in cele 12 luni premergatoare nasterii, pentru a beneficia de indemnizatia de CCC, se accepta si perioada in care persoana in cauza frecventeaza, fara intrerupere, cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar sau, dupa caz, universitar si postuniversitar la nivelul studiilor universitare de masterat, organizat potrivit legii, in tara sau intr-un alt stat membru al Uniunii Europene, intr-un domeniu recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu exceptia situatiei de intrerupere a cursurilor din motive medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil in cazul studentelor roxyy23 roxyy23 buna ziua ,am si eu o intrebare in legatura cu indemnizzatia pt copiii,sunt studenta la zi in anul 3,casatorita si am vrea sa concepem un bebe,intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studenta VictorIS VictorIS Buna ziua, Va rog tare mult sa ne spuneti daca mama este studenta in anul 3 (din 4), poate obtine indemnizatie pentru cresterea copilului? Daca nu, poate ... (vezi toată discuția)
Studentele la zi din universitatile particulare beneficiaza de indemnizatia pentru ccc? petronela16 petronela16 Buna ziua! sunt studenta la zi dar la o facultate particulara acreditata,vreau sa stiu daca primesc indemnizatia pentru copil? sunt in anul 2 si sunt ... (vezi toată discuția)