avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere

Vreau sa mi se explice si mie care este diferenta intre "admitere in magistratura" si "admitere la Institutul National de Magistratura"
Cel mai recent răspuns: ContSters170895 , utilizator 13:00, 11 Februarie 2011
Orice examen este greu daca nu este privit cu seriozitate si determinare.
Depinde din ce perspectiva privesti lucrurile.Cei care se pregatesc pt.examenul de la magistratura iti vor spune ca este tot atat de dificil si acela, ca si cel pt.INM.
Cei care dam pt. admiterea la INM ....;)...citeste si tu din topicuri...si trage concluziile...
:)
pai...eu asa am aflat...ca admiterea in magistratura este mai usoara ca admiterea la INM...
U ai mai dat la INM?
Anamaria_Larisa a scris:

ok...am inteles....
examenul la Inm este mai greu ca la magistratura?eu asa am auzit,si nush cat de adevarat este,,,,,

Pai nu trebuie sa te iei dupa ce auzi neaparat, te poti uita pe subiectele date in ultimii ani atat la INM cat si pt cei cu 5 ani vechime si poti face o comparatie!
dif e ca eu nu am inv nush cat timp inainte si am dat de nush cate ori sau chestii de genu?eu vreau sa aud parerea unor pers care sunt mult mai preg ca mine pt un astfel de ex....
Lasa parerile...tu apuca-te de invatat ....asta conteaza, crede-ma.Si oricum, daca nu ai vechimea de 5 ani -presupun, pt.ca nu ne-ai spus de fapt unde vrei sa dai- tot degeaba iti spun unii sau altii ca e mai usor la magistratura decat la inm sau invers.
:)
O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Admitere i.n.m dupa 5 ani experienta in domeniul juridic ca avocat ContSters126583 ContSters126583 Se considera in cazul unui avocat si cei 2 ani ca stagiar + 3 ani definitiv la cei 5 ani necesari pentru admiterea la I.N.M? Sau doar perioada dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
Vechime 5 ani in sistem negrila negrila ce faci dupa 5 ani de vechime sa ajungi procuror fara sa faci inm, de ce acte ai nevoie? (vezi toată discuția)
Vechime pentru admiterea in magistratura?!? anneka_zarova anneka_zarova :(un agent de politie care are vechime 5 ani cu aviz de politist judiciarist poate sa sustina examenul pentru admiterea in magistratura sau trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)