Buna ziua!
Momentan am contractul de munca suspendat, deoarece sunt in concediul crestere copil. Pe 8 aprilie 2011 copilul face 2 ani, deci pe 9 ar trebui sa vin la munca.Am discutat telefonic si am anuntat ca doresc sa-mi depun demisia si au fost de acord, fara sa-mi spuna data...in contract este stipulat termenul de preaviz dar angajatorul nu doreste sa mai vin la serviciu. Mentionez ca am aflat ca in anii 2002 si 2003 nu mi-a platit cateva luni bune stagiul de cotizare desi banii mi i-a oprit atunci...Va rog sfatuiti-ma ce sa fac...Va multumesc anticipat!
Demisia o s-o depuneti pe 9 apruilie insa trebuie sa arati ca dupa expiraea preavizului de 15 zile urmeaza sa se considere contractul de munca desfacut, angajatorul poate renunta la beneficiul acestuia.Cit priveste perioada neplatita informati-va cu certitudine pentru ca la nota de lichidarea sa specificati acest lucru
Preaviz
eu1983
Buna ziua ,
Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo baza legala de fi obligat sa exerciti preavizul de demisie de 20 de zile , conform contract .
Cu alte ... (vezi toată discuția)