ContSters42967 
	    	Utilizator

ContSters42967 
	    	Utilizator	    

lucrez sub un proiect phare si platesc salariile la cursul euro. trebuie sa inchei acte aditionale in fiecare luna si sa le inregistrez la ITM sau pot sa stipulez in CIM ca salariile se platesc la cursul euro? in carnetul de munca cum se trece salariul?
multumesc!
~ final discuție ~
 cris2279	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: vreau ca salariatii sa primeasca echivalentul in RON a salariului net negociat cu patronul strain in ... (vezi toată discuția)
	                    cris2279	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: vreau ca salariatii sa primeasca echivalentul in RON a salariului net negociat cu patronul strain in ... (vezi toată discuția)

ginnyy	                   

inteleg ca ITM -ul refuza inregistrarea actelor aditionale la CIM avand ca obiect formarea profesionala a salariatului si avertismentele scrise.
care este ... (vezi toată discuția)
	                    ginnyy	                   

inteleg ca ITM -ul refuza inregistrarea actelor aditionale la CIM avand ca obiect formarea profesionala a salariatului si avertismentele scrise.
care este ... (vezi toată discuția)

handaricimarin	                   

pe durata derularii contractului meu individual de munca am urmat un curs de inspector resurse umane pe cheltuiala societatii.dupa terminarea acestui curs si ... (vezi toată discuția)
	                    handaricimarin	                   

pe durata derularii contractului meu individual de munca am urmat un curs de inspector resurse umane pe cheltuiala societatii.dupa terminarea acestui curs si ... (vezi toată discuția)