avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... categorie de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

categorie de salarizare

O cunostinta a fost angajata in 1995 ca bucatar la o unitate militara. In carnetul de munca la rubrica Meseria sau functia si locul de munca cu conditii deosebite era notat IV/B. Mai tarziu a fost trecuta in Bucătar I/B. Este posibil? Deoarece mai tarziu a lucrat la o alta unitate care notat V/B de unde i s-a spus ca i-a fost gresita incadrarea de I/B. Precizez ca are calificare in domeniu sia lucrat inainte ca bucatar calificat. Ce reprezinta aceste incadrari, daca a fost trecut corect in I/B dupa ce initial a avut IV/B?
Cel mai recent răspuns: Siriusis , utilizator 21:28, 10 Februarie 2011
Probabil nivelul de calificare pe categorii si gradatii. Schimbarea ar fi posibila daca s-a modificat sistemul de salarizare pe alte croterii. La cei care au operat aceste modificari poate gasi explicatia. Bine ca i-au recunoscut conditiile de munca deosebite ca ar fi fost pacat.
Asta e problema ca nu i-au fost recunoscute de prima U.M. A fost incadrat initial in IV/B apoi la scurt timp a fost schimbat in I/B nu stiu din ce motive. Cealalta U.M. l-a incadrat corect direct in V/B. Care sunt normele legale după care sa se ghideze in corectarea incadrarii(din I/B in IV/B subliniez ca era calificat cu studii in domeniu) ?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
Siriusis, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncadrare salariala, salar brut nec_cristina nec_cristina Buna ziua. In 1997 am fost angajata ca muncitor necalificat , in 2001 am fost incadrata pe postul de bucatar intr.o unitate de invatamant special. as dori sa ... (vezi toată discuția)
Promovarea personalului contractual. 23ami 23ami Buna seara, am o mare dilema referitoare la muncitorii necalificati incadrati la societati bugetare. am incercat conform ultimului ordin de promovare a ... (vezi toată discuția)
Incadrare personal contractual ContSters72755 ContSters72755 As dori sa stiu cum se face incadrarea personalului contractual. O sa va dau un ex ca sa intelegeti. De ex pentru functia de muncitor calificat I, cata ... (vezi toată discuția)