avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calendar depunere declaratii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calendar depunere declaratii fiscale

Buna ziua

va rog ajutati-ma sa gasesc un calendar al depunerii declaratiilor fiscale pentru o Intreprindere Individuala , si ce declaratii trebuie depuse
am depus de curand cu intarziere declaratia 394 si abia am scapat de amenda

Multumesc anticipat #-o
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 10:03, 11 Februarie 2011
Calendarul declaratiilor fiscale pentru luna februarie 2011
Pana pe 7 februarie:
- Formularul 092 – Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru cei înregistrati în scopuri de TVA, care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila în România.

Pana pe 10 februarie:
- Formularul 010 – Declaratia de înregistrare fiscala / de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica. Acest formular se depune de firmele care au obligatia sa se înregistreze ca platitoare de TVA în urma depasirii plafonului legal de scutire de 35 mii euro.
- Formularul 070 – Declaratia de înregistrare fiscala / Declaratie de mentiuni pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice în mod independent sau exercita profesii libere;
- Formularul 020 – Declaratia de înregistrare fiscala / Declaratie de mentiuni pentru persoane fizice române.

Pâna pe 15 februarie:
- Formularul 390 VIES – Declaratia recapitulativa privind livrarile / achizitiile / prestarile intracomunitare pentru obligatiile de declarare aferente operatiunilor desfasurate în luna ianuarie.

Pâna pe 25 februarie:
- Formularul 112 – Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate;;
- Formularul 224 – Declaratia privind veniturile sub forma de salarii din strainatate;
- Formularul 101 – Declaratie privind impozitul pe profit.

- Formularul 300 – Decontul de taxa pe valoarea adaugata;
- Formularul 301 – Decontul special de taxa pe valoarea adaugata
- Formular 392A – Declaratie informativa privind livrarile si prestarile de servicii efectuate in anul …, se depune de persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA cu cifra de afaceri realizata in anul de raportare sub 35.000 Euro

- Formular 392B – Declaratie informativa privind livrarile de bunuri, prestarile de servicii si achizitii efectuate in anul …, Se depune de persoanele impozabile neinregistrate in scopuri de TVA cu cifra de afaceri realizata in anul de raportare sub 35.000 Euro.

- Formular 393 – Declaratie informativa privind veniturile obtinute din vanzarea de bilete pentru transportul rutier international de persoane, cu locul de plecare din Romania in anul …,. Se depune de persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA care in anul de raportare au prestat servicii de transport international de persoane.
Pâna pe 28 februarie:
- Formularul 205 – Declaratie informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit;
- Formularul 210 – Fisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 392 intrepr individuala danabobo danabobo Banuiesc ca si intrepr individuale tb sa depuna decl 392 pana la 25.02.2011 nu? (vezi toată discuția)
Declaratia 392 anaf mariana_marian1778 mariana_marian1778 Buna seara.Imi poate spune cineva ce contine declaratia 392 pe care trebuie s-o depuna PFA-urile la fisc pana in 25 februarie? Cifra de afaceri,prestari de ... (vezi toată discuția)
D 392b Livia Ghita Livia Ghita Buna ziua! Am o societate comerciala (SRL), neinregistrata in scopuri de TVA ce presteaza o activitate prevazuta la art. 141 alin (1) lit. a) ; CAEN ... (vezi toată discuția)