avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... invitatie pentru un cetatean strain
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

invitatie pentru un cetatean strain

As avea si eu o intrevare, daca poate sa ma ajute cnv. Doresc sa fac o invitatie unui cetatean egiptean, insa acesta nu se afla momentan in Egipt, este plecat cu cu probleme de servici in Kuwait pe o perioada nedeterminata. Se poate face invitatia dk nu este in Egipt ? sau trebuie sa fie obligatoriu in tara de origine :-/
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 18:34, 13 Februarie 2011
Din cite stiu, nu conteaza unde este acum, el ramine cetatean egiptean, in invitatie se dau datele de identificare din pasaportul sau si adresa de resedinta din Egipt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)
Cetatenie MONKEY13 MONKEY13 BUNA ZIUA, AM FOST CASATORITA CU UN CETATEAN EGIPTEAN. DIN ANUL 2013 NU MAI LOCUIESC IN EGIPT, DAR ....INAINTE DE A PARASI ACEA TARA AM APLICAT PENTRU ... (vezi toată discuția)
Viza de reintregire a familiei Violetagaudi Violetagaudi Buna Sint casatorita cu un cetatean egiptean de un an jumate.sotul meu a depus acte oentru viza de trei ori si a fost refuzat pe motiv ca ei nu cred ca intre ... (vezi toată discuția)