avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente false
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente false

Cum pot sa reclam un proiectant care a intocmit un plan de situatie gresit?
Cel mai recent răspuns: Elflorin , utilizator 08:56, 23 Februarie 2011
Ma poate ajuta cineva cu un sfat ????
POT SA FAC PLANGERE IMPOTRIVA CELUI CARE A SEMNAT PE ACEL PLAN DE SITUATIE ???? DACA DA , IN BAZA LA CE ARTICOL DIN LEGE ??????
art 290 - 292 cod penal
inainte totusi faceti un raport de expertiza ori de consultanta pentru a va asigura ca mergeti pe o cale buna
exista deja expertize care demonstreaza ca terenul nu poate avea forma pe care a trasat-o el pe acel plan.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planuri eronate folosite pentru atacarea in instanta a unui titlu de proprietate Elflorin Elflorin Situatia se prezinta in felul urmator: posed un teren din 1971 pe care am solicitat eliberarea unui titlu de proprietate in 2006. Acest titlu a fost eliberat. ... (vezi toată discuția)
Valabilitate in instanta plan de situatie anexa la autorizatia de construire Elflorin Elflorin Situatia se prezinta in felul urmator: posed un teren din 1971 pe care am solicitat eliberarea unui titlu de proprietate in 2006. Acest titlu a fost eliberat. ... (vezi toată discuția)
Conform noului cod civil marysa marysa Buna ziua! Revin cu o problema mai veche, la care am primit raspuns, dar din diverse motive am amanat rezolvarea atunci, iar acum conform noului Cod civil, ... (vezi toată discuția)