avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Codificare corecta?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Codificare corecta?

Avem un srl cu activitati cod caen:4778-comert cu amanuntul al altor bunuri noi in magazine specializate.Vrem sa vindem tevi,filtre unei alte firme,si marfa o vom livra la sediul acesteia.Nu avem magazin deschis .Este corectcodul caen ales?
Cel mai recent răspuns: shiba , utilizator 16:47, 13 Mai 2008
Strict pentru franciza fornetii:
caen 4724- Comerţ cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie şi produselor zaharoase, în magazine specializate;
ca activitate principala si la alte activităţi desfăşurate de societate
caen1071 Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie;
credeti ca cele doua sunt corecte si suficiente?

shiba a scris:

caen 4724- Comerţ cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie şi produselor zaharoase, în magazine specializate;
caen1071 Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie;

stiam ca aici produsele lor vin congelate si semipreparate adica le baga la cuptor un pic si gata. ele nu sunt practic fabricate.
Se poate verifica pe google / caen 2008.Cred ca poate corespunde 4399 Alte lucrari speciale de constructii n.c.a.
Incercati sa contactati o firma de profil sau RNC -biroul de consultanta.
shiba a scris:

Ma ajuta cineva ? Stiu ca nu este o activitate de productie, de fabricare propriu zisa dar implica coacerea de aceea m-am gandit si la cod 1071, totusi nu este numai o comercializare.Ce ziceti?

shiba a scris:

Eu zic sa le avizati amandoua, tocamai pentru nu avea surprize.
E clar ca nu e numai comert acolo, chiar daca nu e nici o fabricare propriu-zisa.

Alte discuții în legătură

Cod caen - srl-d Zamora Zamora Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un SRL-D pentru a deschide un Fornetti, si am o intrebare cu referire la codurile CAEN... as vrea sa aflu parearea ... (vezi toată discuția)
Codul caen pt deschidere covrigarie Frezia84 Frezia84 Am o nelamurire va rog: care este codul caen pt activitate principala a unei covrigarii: 1071 - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor ... (vezi toată discuția)
Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)