ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

ContSters42179, utilizator
 ContSters42179, utilizator 	
			~ final discuție ~
 texal	                   

Poti sa-mi spuneti cat este salariul minim pentru vanzatori? (vezi toată discuția)
	                    texal	                   

Poti sa-mi spuneti cat este salariul minim pentru vanzatori? (vezi toată discuția)

ncris78	                   

Daca am salariati calificati, incadrati cu 720 lei brut, 554 lei net, trebuie sa le maresc salarul de incadrare ca urmare a modificarii salariului minim pe ... (vezi toată discuția)
	                    ncris78	                   

Daca am salariati calificati, incadrati cu 720 lei brut, 554 lei net, trebuie sa le maresc salarul de incadrare ca urmare a modificarii salariului minim pe ... (vezi toată discuția)

Raptor_40	                   

Imi desfasor activitatea la o societate comerciala, prestatoare de servicii.
Va rog sa ma sprijiniti cu un sfat privind salariul minim pe economie incepand cu ... (vezi toată discuția)
	                    Raptor_40	                   

Imi desfasor activitatea la o societate comerciala, prestatoare de servicii.
Va rog sa ma sprijiniti cu un sfat privind salariul minim pe economie incepand cu ... (vezi toată discuția)