avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ceva referire la \"Payroll Taxes\" prin contracte ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ceva referire la "Payroll Taxes" prin contracte PFA-firma SUA?

Buna, am dat peste un contract cu o firma din SUA, in continutul contractului apare notiunea de "Payroll Taxes", care dupa mine este strans legata de relatia angajat-angajator, fiind cum ar veni partea de plata a angajatorului pentru angajat catre stat. Se poate trece asa ceva intr-un contract PFA - firma din SUA? Considera cumva firma din SUA PFA-ul cu care lucreaza angajatul sau?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 00:46, 20 Februarie 2011
CNP-uri / CUI-uri sunt obligatorii intr-un contract sau e destul numele, adresa banca si IBAN-ul ?!?
Intr-un contract nu stiu sa fie oblgiatorii, desi e bine sa fie usor identificabile partile. In facturi e alta poveste, exista obligativitatiea mentionarii CUI, desi nu si CNP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in uk buiavasi buiavasi Buna seara ! Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)
Legalitatea unui contract de munca din strãinatate mitzuunit mitzuunit Am primit un contract de munca pentru un post de Administrative Assistant de la o firma de recrutare din UK. am cont pe un site de recrutare de acolo si din ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca urgent ion predescu ion predescu Are cineva o traducere a contractului individual de munca in engleza sau stie cineva unde as putea gasi o asemenea varianta? Multumesc (vezi toată discuția)