avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... comunicarea actelor administrative fiscale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

comunicarea actelor administrative fiscale

ANAF nu mi-a comunicat doua Decizii de accesorii, in schimb imi comunica actele de executare pentru accesoriile respective. In instanta doresc sa solicit dovada comunicarii deciziilor, dar realizez acum ca ei iti trimit actele in plic cu confirmare de primire. Astfel e de ajuns sa depuna dovada comunicarii unei notificari oarecare si sa sustina ca in acel plic au fost incluse si acele acte.Instanta se multumeste cu confirmarea de primire a plicului fara sa le ceara sa probeze ca in plic se aflau actele respective?
Cel mai recent răspuns: nirolf69 , utilizator 00:29, 16 Februarie 2011
da, este suficienta depunerea in instanta a recipisei postale ce face dovada depunerii la posta a unui plic. se alica prezumtia bunei credinte.
Ce dragut ! E ca si cum eu le-as trimite prin posta un plic gol si dupa aceea as sustine ca in el se aflau declaratiile fiscale depuse in termen...:((
Asa este, se aplica si in sens invers.
acu ma intreb, dar daca eu trimit un plic gol cu confirmare si cand vine fiscul cu o somatie la mine eu le zic ca am trimis o adresa in data de ..... in care am cerut compensare de impozit? Oare merge sa le potrivesc in felul asta ca prea isi fac de cap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot trimite prin posta actele executare? Imparatul Imparatul Pentru ca este foarte departe, tocmai la capatul tarii, paratul pe care trebuie sa-l execut, va intreb, daca pot trimite actele necesare si cereea de executare ... (vezi toată discuția)
Citare in executarea silita? Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Nu am fost acasa pana sambata seara. Azi a venit la mine administratora sa-mi aduca un plic desfacut pe care l-a gasit in locul unde se pun ... (vezi toată discuția)
Cum demonstram ca am instiintat in termen ? paunescusorin paunescusorin An mai toate contractele este specificat in anumite cazuri ca partile contractante sint obligate sa se anunte reciproc intr-un termen care a fost prestabilit ... (vezi toată discuția)