avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot trimite prin posta actele executare?
Discuție deschisă în Executare silită

Pot trimite prin posta actele executare?

Pentru ca este foarte departe, tocmai la capatul tarii, paratul pe care trebuie sa-l execut, va intreb, daca pot trimite actele necesare si cereea de executare plus onorariul executorului prin posta acestuia?
Ca sa nu ma coste si deplasarea cu cheltuieli cu tot.
Se poate face in aceasta modalitate?
Trimit cererea semnata, hotararea legalizata, toate actele ce trebuiesc, iar banii in cont, apoi totul prin scrisoare recomandata.

Se poate face asa?
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 15:17, 2 Noiembrie 2014
Daca a-ti convenit cu executorul aceasta varianta de comunicare,se poate
Intreaga corespondenta sa fie cu mandat de confirmare
ynocentta a scris:

Intreaga corespondenta sa fie cu mandat de confirmare

İn loc de mandat, este confirmare postala de primire.

Prin mandat postal se trimit bani.
Prin confirmare postala de primire se obtine semnatura destinatarului sau a altor persoane indreptatite de a primi trimiterea postala.

Multumesc. Cred ca voi incerca prin Fan Curier, sau chiar posta. O sa-i pun onorariul in cont, apoi, recipisa de dovada plata si actele necesare le pun in plic, dupa care le expediez.
Sa va pastrati originalul facturii (sau chitantei, recipisei), in caz de pierdere mandat postal.
İar pentru acte, daca folositi serviciul postei, sa le depuneti prin scrisoare deschisa cu valoare declarata cu confirmare de primire daca doriti sa aveti semnatura destinatarului.. Veti completa o nota inventar in care veti descrie continutul succint.(eventual pagini).
Puteti folosi oricare servici de curierat, in functie de tarif, rapiditate si siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma aflu in spania si i-am trimis fiului (acum are 22 ani) pensie ... ioan 33 ioan 33 Ma aflu in Spania si i-am trimis mereu fiului (acum are 22 ani) pensie prin mandat postal. Din noiembrie 2020 nu se mai pot trimite bani prin mandat postal in ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata la avizier floripruna floripruna Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca pot afisa o somatie de plata pentru mai multi proprietari la avizier, in loc sa o trimit prin posta fiecarui ... (vezi toată discuția)
Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)