avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program Revisal

Daca programul de Revisal este instalat pe un alt calculator iar eu doresc instalarea lui pe calculatorul personal se poate reinstala din nou fara sa afectez pe celalalt program
Cel mai recent răspuns: ContSters35940 , utilizator 19:39, 8 Aprilie 2011
freeelis a scris:

Nu scrie nicaieri ca nu se poate tine pe mai multe calculatoare ...
[/quot

Va multumesc, stiam .....
freeelis a scris:

O chichiroseala si atat....... registrul de evidenta al salariatilor este unic asa cum inteleg eu expresia "Fiecare angajator are obligaţia de a înfiinţa un registru general de evidenţă..."
De la obligativitatea unicului registru de evidenta se admite exceptia pentru sucursal, agentii......... care au atributii in incadrarea personalului.....

Dar aveti dreptate de ce sa folosim putin si logica cand leguitorul poate scrie negru pe alb fiecare interdictie pentru toate ideile care ne vin in cap....

Poate imi aratati unde scrie ca un angajator poate avea mai multe regisre de evidenta a salariatilor.
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
adelaida_07, utilizator
adelaida_07 a scris:

freeelis a scris:

O chichiroseala si atat....... registrul de evidenta al salariatilor este unic asa cum inteleg eu expresia "Fiecare angajator are obligaţia de a înfiinţa un registru general de evidenţă..."
De la obligativitatea unicului registru de evidenta se admite exceptia pentru sucursal, agentii......... care au atributii in incadrarea personalului.....

Dar aveti dreptate de ce sa folosim putin si logica cand leguitorul poate scrie negru pe alb fiecare interdictie pentru toate ideile care ne vin in cap....

Poate imi aratati unde scrie ca un angajator poate avea mai multe regisre de evidenta a salariatilor.

:offtopic:
Cred ca nu am scris ca un angajator poate avea mai multe registre ...prin urmare, nu cred ca este cazul sa interpretati eronat ceea ce s-a postat pe forum.
De ce atunci cand intru in programul Revisal nu apar toti angajatii ci doar citiva ,doar celor care li s-au mai modificat ceva, trebuie sa accesez altceva ca sa vad toti salariatii, ce trebuie sa fac
Stie cineva ce trebuie sa accesez pentru a-mi afisa toti salariatii,pt ca atunci cand apas butonul pentru afisarea listei cu salariati imi afiseaza doar cativa, si nu cred eu ca nu au fost indrodusi si ceilalti.

Alte discuții în legătură

Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)
Revisal Sorin Farcas Sorin Farcas O mica definitie si mici explicatii vis-a-vis de ...REVISAL? (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)