avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Listare din Registrul de Evidenta al Salariatilor- ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Listare din Registrul de Evidenta al Salariatilor- Reges

As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar sa-mi faca un Print Screen, insa din el nu se vad toate datele mele.Mentionez ca imi trebuie din Reges nu din Revisal.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 8 Noiembrie 2014
cand suteti pe siteul Reges la rubrica Raport preluari apasati concomitent "Ctrl" si "P" sau clik drepta in afara tabelelor si alegeti print
Multumesc frumos de raspuns.Mai am o intrebare: ca sa se vada toate datele mele cum trebuie sa maresca tabelul?Contabila mi -a spus ca nu poate sa-l mareasca cu ajutorul moussului..
depinde de browserul cu care navigheaza pe internet. ....la setari aveti posibilitatea de marire la rubrica "zoom 100%" modificati Zoom 150%
Reges = Revisal

Si cu "print screen-ul" se pot vedea datele dvs.
Va multumesc!! Sper ca aceste informatii sa ii fie de ajutor contabilei!!

Alte discuții în legătură

Revisal dovada banca dia2120 dia2120 cine ma poate ajuta ....un angajat institutie publica imi cere dovada contract revisal pt banca.:(( nu reusesc sa l listez din program.stie cineva ???adica ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Print screen la contorul de cuvinte alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine. Cum fac print screen la contorul de cuvinte? Unde anume este tasta print screen? Va multumesc. Nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)