acum cìteva zile v-am scris de o mama care munceste in italia cu contract de munca,este divortata si are in intretinere 3 copii minori care locuiescin romania cu bunica ,problema este ca mama nu mai primeste alocatia complementara pe motiv ca munceste in italia este corect asa ceva???? iar o alta problema e ca ne-am informat si poate primi alocatia copiilor aici in italia dar are nevoie de semnatura fostului sot precum ca el nu primeste aceasta alocatie,iar el nu vrea sa semneze nimic,ne-ati putea informa unde ne putem adresa ptr. a avea aceasta semnatura (fostul sot munceste si el tot in italia dar nu cu contract de munca)asteptam raspunsuri si sugestii,,,,,,,,va multumim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sorry::sorry::sorry:
daca el lucreaza in italia si la negru il poti denunta la Garda de Finante (GUARDIA DI FINANZA) locala si crede.ma ca nu va mai munci niciodata in italia.negociaza pozitia ta daca intelegi ce vreau sa spun.va doresc succes si curaj.
Alocatie europeana
Elena676
Sunt divortata si am in intretinere un copil in varsta de 15 ani. Fostul sot este stabilit in Germania, unde a solicitat alocatia de stat pentru copil. Statul ... (vezi toată discuția)