Am urmarit temele legate de bielete la ordin emise fara acoperire. Sper sa nu fi repetat subiectul aici, imi cer scuze daca s-a vorbit deja de asta. E vorba de o firma care a emis un bilet la ordin, dar care, ulterior datei biletului, a fost inchisa. Marfa i s-a livrat deja. Cand am vrut sa incasez biletul banca l-a intors pentru ca firma nu avea fonduri si in plus de asta era si lichidata.
Persoana in cauza s-a mutat din Bucuresti, si-a deschis o alta firma in alt oras, refuzand orice contact, sau intelegere pentru rezolvarea situatiei. Incerc sa gasesc solutia cea mai rapida de a recupera banii.
Multumesc.
Solicitantul de consultanta a precizat ca firma emitenta a intrat in lichidare dupa data emiterii B.O. Unde e intentia? Ca doar nu avea semnatarul B.O. un glob de cristal sa stie ca firma va intra in insolventa si ca i se va ridica dreptul de administrare...
S-a precizat despre faptul ca firma era deja lichidata. Trebuie avut in vedere faptul ca lichidarea unei societati nu se face intr-o luna sau doua. Biletul la ordin are o data de decontare. Dar noi poate nu cunoastem toate datele problemei.
Bilet la ordin
Claudiu.Grasu
Am de ridicat un colet de la o firma de curierat rapid ... Pentru a ridica coletul trebuie sa platesc o suma de bani care ar trebuie sa ajunga la expeditorul ... (vezi toată discuția)