Buna ziua!
Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje in Buc. Renovez apartamentul, procedura care dureaza aproximativ o luna, o luna jumatate. Am pus afis pe usa de la intrarea in bloc. Problema este ca am diverse piese de mobilier in casa, pe care nu am unde sa le depozitez pe perioada renovarii si as vrea sa le pun in uscatoria blocului. Vecinii mei (oameni in varsta) nu prea sunt de acord. Am posibilitatea, legal vorbind, sa fac acest lucru (ma ajutati si cu un temei legal)??
Multumesc mult!
@johnpescar,
Asa cu arata si d-na Elga, legea este de partea ta, dar daca 2/3 din proprietari hotarasc un lucru bun pentru asociati - beneficiaza de niste bani care intra in contul Fondului de reparatii, vii d-ta si zici, uite dom'le ce zice lege, uite sun vecinul cel mai afectat... Cu ce te afecteaza mai mult pe d-ta decat pe cel de la et. 1, spre exemplu?
Nu vreau sa "intind pelteaua", dar exista calea la fel de legala de a se duce la indeplinire hotararea AG, chiar daca unul din vecini este asa de afectat de hotarare ca nu poate merge pe scari...
Sigur, viata la bloc este plina de compromisuri, altfel vom fi afectati si daca o vrabie trece prin fata geamului de la baie! Dar, ma rog luptati pentru dreptul de a nu fi afectat, dar trebuie sa va ganditi bine, maine s-ar putea ca d-ta sa ceri ajutorul intr-o problema si sa dai de un afectat pe care nu-l poti lamuri...
@ AdamGrecu: stiu si eu ce inseamna binele tuturor dar in situatia asta nu ma las deoarece atunci cand am cumparat apartamentul m-am bucurat de existenta acestui spatiu organizat numai pentru o anumita activitate si doresc sa ma bucur mereu in continuare.
Pot fi bun samaritean in alte situatii dar in asta nu.B-)