Buna ziua,as dori sa stiu daca legea privind acordarea alocatiei de stat monoparentale sa modificat incepand cu 1 ianuarie 2011.Doresc sa imi ajut niste cunostinte care au un copil in varsta de un an si care pana pe 1 ian.2011 au primit aceasta alocatie in cuantum de 70Ron/luna,plus 200Ron/luna iar de la intai ianuarie nu mai primesc numai cei 200 de lei.Parintii nu sunt casatoriti, nu lucreaza si nu beneficiaza de nici un fel de ajutor material sau financiar de la stat.Se intretin din produse artizanale pe care le fac acasa si le vand lunar la piata.Am auzit ca aceasta lege s-ar fi modificat dar nu stiu sigur si imi pare foarte rau pentru astfel de persoane care fac tot posibilul sa traiasca cinstit iar institutiile statului nici macar nu se sinchisesc sa ii informeze daca tot modifica legile.Nu toate persoanele au mijloacele necesare pentru a se informa si nici cunostintele necesare pentru a o face.Multumesc.
Proprire pe alocatie
claudyta
buna ziua .am o problema legata de o proprire pe cardul de alocatii al copiilor .mai aveam o proprire pe carul de salarii si acum executorul a pus proprire si ... (vezi toată discuția)