avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot avansa in urmatorul grad profesional daca revin ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot avansa in urmatorul grad profesional daca revin din concediul de crestere a copilului?

Se poate avansa in urmatorul grad profesional daca revin din concediul de ingrijire a copilului in anul 2011, si am 3 ani vechime in gradul profesional din care promovez. Cum e cu calificativele pe ultimii 2 ani?
Sunt in situatia in care am revenit la serviciu din concediu de crestere copil in ianuarie 2010. Mi s-a spus ca nu voi putea fi promovata in 2011 desi am 3 ani vechime in grad inainte de cei 2 in care am stat in ingrijire copil, plus inca un an (ca am revenit in 2010). Motivul... cei 2 ani calendaristici in care am obtinut calificativul cel putin "bine" nu sunt consecutivi...ca urmare a faptului ca in perioada 2008-2009 am avut contractul de munca suspendat.
Poate sa-mi spuna cineva in ce act normativ pot gasi lamuriri?
Daca cititi tot topicul, veti vedea mai sus prevederea legala respectiva#-o
este interpretabila...dupa cum am scris mai sus. voiam sa stiu daca exista si alte lamuriri pentru sintagma "ultimii 2 ani calendaristici", in situatia suspendarii contractului de munca pentru concediu de crestere copil.
Acesta este singurul act normativ care prevede conditiile iar functionarii publici nu au contract individual de munca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad functionari publici adarius adarius Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in privinta conditiilor pentru promovarea in grad superior. Specific faptul ca promovarea in grad principal a fost ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind legea 188/1999 brescanu_cristi brescanu_cristi Buna ziua. Am nelamuriri privind Legea 188/1999 privind functionarii publici la art. 65 [i]\"(1) Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public la revenirea din concediu de maternitate buia buia As dori un sfat legat de promovarea unui functionar public in grad profesional . Ultima promovare a fost in decembrie 2009 iar in anul 2011 a fost in concediu ... (vezi toată discuția)