avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Nemultumit de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Nemultumit de avocat

Cum procedez nemultumit fiind de serviciile avocatului si cum imi cer bani inapoi pe care i-am dat. Nu sa incheiat nici un act intre noi.
Cel mai recent răspuns: ADOCATA , utilizator 14:33, 4 Martie 2011
Andreea Lisievici a scris:

Cunoasteti dvs toti avocatii sau macar majoritatea ca sa puteti sa generalizati?

ai dreptate ,nu-i poti cunoaste toti

al meu ,avocat,nu va face cinste, :thumbdown: avocatul e din falticeni
Imi pare rau sa aud asta, dar sper ca luati masuri. Macar pe viitor, daca acum nu se mai poate...
Andreea Lisievici a scris:

Imi pare rau sa aud asta, dar sper ca luati masuri. Macar pe viitor, daca acum nu se mai poate...

voi lua masuri,dar sa se termine procesul,sau cel putin sa-l vad la urmatorul termen ce mai face,si cred ca-l schimb.

avocatura e o meserie, pacat ca uni o muldaresc si va vorbesc de un avocat cu experienta
probabil satui de bani,si cu procese multe ,te ametesc ,te fac sa crez ca experenta lor te va ajuta,dar.....?

ti-e penibil sa-i zici cand se rezolva problema , si ce mai trebuie sa aduci la dosar (acte,dovezi)sa se finalizeze mai repede

ori cum am da-o,tot cum vor ei trebuie sa iasa:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua inca o intrebare ,,sunt in proces cu un loc de casa uzcapiune si platesc o chitanta de 1200 pe care imi da bon ,unca 700 care nu mai imi da bon ,si ... (vezi toată discuția)
Cum se reziliaza contractul cu un avocat? ContSters277534 ContSters277534 Buna ziua, Am trei procese pe rol si am descoperit ca avocatul meu mi-a facut mult rau, bazindu-se pe lipsa mea de cunostinte juridice. Vreau sa scap de ... (vezi toată discuția)
Acuzatie talharie estrela2126 estrela2126 am angajat un avocat pt un dosar talharie din faza de cercetare.mi-a cerut 3000 lei.urmarirea penala s-a incheiat si s-a trimis dosarul in instanta. mi-a ... (vezi toată discuția)