avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Subiecte examen traducãtor pentru limba turcã
Discuție deschisă în Traduceri

Subiecte examen traducãtor pentru limba turcã

buna ziua,as vrea sa ma inscriu pentru sesiunea de toamna la examen pentru traducator autorizat limba turca.va rog,stie cineva care au fost subiectele in anii trecuti pentru juridic?multumesc anticipat.de asemenea stie cineva trebuie sa dai examen separat pentru roman-turc si turc- roman sau este de ajuns unul singur?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
paulyaren, utilizator
Sunt doua examene separate - traducere si retroversiune. Pentru obtinerea autorizatiei, sunt obligatorii amandoua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate Anikadnb Anikadnb Buna ziua, m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Examene traducãtor limba francezã 2012 Viviana Serni Viviana Serni Buna tuturor! Ma bucur mult ca existati si gratie postarilor voastre am aflat cate ceva despre examenul de obtinere a certificatului de traducator autorizat. ... (vezi toată discuția)