Pentru a deveni notar stagiar, printre conditiile impuse trebuie sa fii si angajat intr-un birou notarial.Intrebarea mea este cum pot sa ma angajez intr-un astfel de birou?In conditiile in care nu cunosc pe nimeni cu aceasta specializare....iar anunturi in ziar clar nu exista?:D Doar nu o sa intru in fiecare birou din orasul meu si sa imi incerc norocul?! Sau da?......
In anul 2001, avand pe cineva apropiat in familie care tocmai obtinuse licenta in drept, am incercat sa patrundem in sistem. Erau acceptati numai copii notarilor, asa cum s-a mai spus, sau puteai intra stagiar la un notar contra unei sume de 25.000 dolari. In 2001 cu aceasta suma puteai sa-ti cumperi un apartament cu 3 camere intr-o zona centrala. Astazi acelasi apartament e peste 100.000 euro. Dar intrarea ca stagiar oare cat o mai fi?
Buna ziua! Ce master trebuie sa urmez (fiind licentiata in drept) ca sa pot fii notar stagiar 2 ani sau in timpului stagiului la un notar puplic? ce imi recomandati??
Nu va trebui master ca sa deveniti notar stagiar ...:)
Cum ajungi notar?
bebein
Buna ziua,
Ma tenteaza sa fac dreptul pt a deveni notar....poate sa-mi spuna cineva pe scurt pasii pt a ajunge acolo?
Dupa terminarea facultatii ce se ... (vezi toată discuția)