avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chitanta sau ordin de plata pentru factura de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chitanta sau ordin de plata pentru factura de la magazin cu amanuntul

buna seara
am urmatoarea mare problema : se pot incasa bani prin chitanta pe o factura emisa de un magazin cu amanuntul? daca magazinul cu amanunutul emite o factura catre o persoana juridica se poate incasa aceasta factura cu chitanta ulterior datei emiteri facturii? va rog si baza legala am probleme cu contabila din acest p.d.v
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 11:33, 16 Februarie 2011
Problema cu contabila este data de faptul ca nu ati inteles anumite aspecte ,(scz-parerea mea.,)raspunsul este afirmativ daca sunt intrunite anumite conditii.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)
Chitanta persoana fizica ContSters189283 ContSters189283 Buna ziua, as dori sa stiu, daca o persoana juridica, ce detine casa de marcat electronica are voie sa emita chitanta pe persoana fizica atunci cand aceasta ... (vezi toată discuția)