avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii HELP! modificare data cim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

HELP! modificare data cim

Buna ziua,
am facut o mare greseala: pe data de 14 feb am inregistrat si trimis la ITM contractul individual de munca incheiat cu data de 15 feb. Problema cea mare este ca am facut angajarea unei persoane care era in somaj si trebuia sa iau repartitie de la somaj, lucru pe care nu l-am facut. Problema cea mai grava este ca imi trebuie neaparat aceasta repartitie pe care o iau azi, am depus deja dosarul, ptr subventie, deoarece persoana angajata are peste 45 ani.
Cum procedez ca sa modofic data contractului cu 17 feb? Si cum anunu ITM?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 11:50, 17 Februarie 2011
Modificarea datei CM o puteti face aplicand in revisal modificare apoi selectati nr./data contract, Nu conteaza ca ati depus revisal pe data de 14, iar angajarea o faceti cu data de 17, nu trebuie transmis revisal-ul obligatoriu in ziua anterioara angajarii, conform celor de la ITM :
I. TERMENELE DE TRANSMITERE a registrului în format electronic la ITM sunt urmatoarele:
a) cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariat. (Atentie la ziua lucratoare! Daca salariatul incepe activitatea intr-o zi de luni, ziua lucratoare anterioara este vineri :) ) Concluzia : nu este gresit daca revisalul este trimis inainte in cazul dvs cu 3 zile.Dar pentru a fi convinsa ca nu sunt probleme ulterior cu organele de control, luati legatura cu ITM de care apartineti apoi eventual cu cei care se ocupa de revisal la bucuresti tel.0213116629 si va vor ajuta cu siguranta.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
DOAR_NOI, utilizator
daca am transmis deja datele la itm pot sa modific data contractului de munca si sa mai transmit odata?
Bineinteles ca puteti modifica data, apoi retransmiteti revisal-ul, dar v-as recomanda sa vorbiti si cu cei de la ITM pentru a le aduce la cunostinta motivul modificarii datei pentru a nu lasa loc la interpretari ulterior la un eventual control. Paza buna trece primejdia rea. O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare gresita revisal chdea77 chdea77 Buna ziua, am si eu o mica problema.Am un angajat care a fost anuntat ca postul lui va fi desfintat si va fi dat in somaj.De data aceasta nu m-am ocupat eu de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , Va rog sa-mi comunicati daca pentru o firma care si-a inceput activitatea in 2008 si-a suspendat actvitatea in 2010 si si-a reluat activitatea ... (vezi toată discuția)
S-a depus revisalul, dar angajatul nu mai semneaza cim OAV OAV Buna ziua. Am marea rugaminte de a-mi da niste sfaturi pentru urmatoarea situatie: s-a depus revisalul la itm, dar angajatul nu mai doreste sa semneze ... (vezi toată discuția)